Post
W

Prečo by o fínskom saunovaní mal vedieť celý svet

Prečo by o fínskom saunovaní mal vedieť celý svet

Fínske saunovanie má dlhú tradíciu a zrejmé zdravotné benefity. Je to náš obľúbený spôsob, ako si v živote dopriať pevnejšie zdravie a pohodu. Woodmaster ako jediná slovenská firma je členom platformy Sauna from Finland, organizácie, ktorá výhody saunovania šíri do sveta.

Fínska saunová kultúra bola oficiálne uznaná v zozname nehmotného dedičstva UNESCO – možno povedať, že Fíni sú svetovým saunovým národom a majú znalosti na budovanie kvalitných a autentických saunových zážitkov.

Tak to cítime aj my vo Woodmaster. V saunovanie a v jeho liečivé účinky pre telo a dušu veríme a radi o nich šírime dobré zvesti.

Pridali sme sa k Sauna from Finland, sieti takmer 200 spoločností, ktoré vyrábajú a predávajú produkty pre kvalitné saunovanie. Zákazníci pod jednou strechou nájdu kľúčových hráčov z odvetvia, ktorí to so saunovaním myslia vážne. Sauna from Finland okrem sieťovania robí osvetu, odstraňuje nedorozumenia v saunovej kultúre a poskytuje konzultácie pre budovanie dobrých saunových zážitkov.

Či sa stretneme v saune v prírode, v hoteli alebo pri mestskej plavárni o pobyte vo fínskej saune sa vám hodí vedieť:

- čas

- teplota

- ochladzovanie